Source: Beatrixa e pranon hapur: Donaldi ka ende ndjenja për Borën – Gota News


Beatrixa e pranon hapur: Donaldi ka ende ndjenja për Borën
Subscribe në “Gota News Albania” në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:
Facebook: https://www.facebook.com/gotanews.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/gotanews/
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotanews
► IOS: https://apps.apple.com/us/app/gotanews-tv/id1456241713?ls=1

____________________________

Kontakt Marketing +355694004011 / [email protected]
____________________________

#donaldveshaj #beatrixramosaj #bigbrothervip

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web: https://moneymusic.eu
Instagram: https://www.instagram.com/moneymusic.ent/
Facebook: https://www.facebook.com/MoneyMusic.Entertainment.Official/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAh6Jkv8ZHEFfyZaDPoqvrA/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #proenti:

Web: https://proenti.com/
Instagram: https://www.instagram.com/proenti/
Facebook: https://www.facebook.com/proenticom
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUQrvvLCsIHBLrDouUg0b4A

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #okazion.online:

Web: https://okazion.online/
Instagram: https://www.instagram.com/okazion.online/
Facebook: https://www.facebook.com/online.okazion

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #matrapazi:

Web: https://matrapazi.com/
Instagram: https://www.instagram.com/matrapazicom/
Facebook: https://www.facebook.com/matrapazicom/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChsUDFcyhdijIB5ROYWWcNw/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #kantinal:

Web: https://www.kantinal.com/
Instagram: https://www.instagram.com/kantinalcom/
Facebook: https://www.facebook.com/verakantinal/

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #planetapp.ltd:

Web: https://planetapp.ltd/
Instagram: https://www.instagram.com/planetapp.ltd/
Facebook: https://www.facebook.com/planetappeurope/

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web: https://silvifort.store/
Instagram: https://www.instagram.com/silvifort.store/
Facebook: https://www.facebook.com/silvifortstore/

____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, [email protected]

Please follow and like us:
Pin Share

8 thoughts on “Beatrixa e pranon hapur: Donaldi ka ende ndjenja për Borën – Gota News

  1. Beatrix do 24 ore te rije me te por te jesh dhe i martuar gruan nuk mund te rije gjith diten super Beatrix thote eshte e ndjeshme nje femer injorante se la ndjenja te thekesuara neper vidjot qe ka be bere mund te rije 24 ore por ne big nji ka nevoje dhe per shok te tjere ndersa trikx e do Donaldin 24 ore super saj o zot o zot na tuaj mente e kokes ja te kesh nje grua si trixs ne shtepi puupu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Did You Know?

You can remove this page instantly if the off-site cited source is gone. You can find a link to the cited source next to the word "Source:" below the title, featured image, and DeadDelete button. When the source returns a 404 "not found" or "gone" status code click the button on this page which says "Remove Dead Link" to remove the page instantly.


Gossip Archive

This will close in 30 seconds

RSS
Follow by Email