Source: Bora ben veprimin e papritur ndaj Beatrix – Gota News


Bora ben veprimin e papritur ndaj Beatrix
Facebook: https://www.facebook.com/gotanews.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/gotanews/
Web: https://gotanews.tv/

____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në 𝗔𝗽𝗽𝗦𝘁𝗼𝗿𝗲 dhe 𝗣𝗹𝗮𝘆𝗦𝘁𝗼𝗿𝗲.

►Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotanews
►IOS: https://apps.apple.com/us/app/gotanews-tv/id1456241713?ls=1

____________________________

Dërgoni video/foto për çdo gjë që dëshironi te bëhet publike. Stafi i www.gotanews.tv do të marrë ne shqyrtim çdo material që do të dërgoni.

Kontakt Marketing +355694004011 / [email protected]

#bora #beatrix #bigbrothervip
____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, [email protected]

Please follow and like us:
Pin Share

9 thoughts on “Bora ben veprimin e papritur ndaj Beatrix – Gota News

  1. Fakt jeta vazhdo po qiftes asaj lapwrice ,bora tuhet meluftue emesmejalejue dashurin qeka ajo amendon medal najher prej asaj shpije ajo duhet medit sekutedel nuk kashanc mepas dashuri me Donaldin kurr Bora esht trimresh qe nukjavlejon dashurin evet qe eka daj ti kot eka ajo bretkoc Bora,esht yllllll💥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Did You Know?

You can remove this page instantly if the off-site cited source is gone. You can find a link to the cited source next to the word "Source:" below the title, featured image, and DeadDelete button. When the source returns a 404 "not found" or "gone" status code click the button on this page which says "Remove Dead Link" to remove the page instantly.


Gossip Archive

This will close in 30 seconds

RSS
Follow by Email