Source: Bora Zemani duke u puthur me balerinin e njohur/ Ja çfarë fshihet pas videos virale – Gota News


Bora Zemani duke u puthur me balerinin e njohur/ Ja çfarë fshihet pas videos virale
Subscribe në “Gota News Albania” në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:
Facebook: https://www.facebook.com/gotanews.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/gotanews/
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotanews
► IOS: https://apps.apple.com/us/app/gotanews-tv/id1456241713?ls=1

____________________________

Kontakt Marketing +355694004011 / [email protected]
____________________________

#borazemani #puthje #lajmeshqip

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web: https://moneymusic.eu
Instagram: https://www.instagram.com/moneymusic.ent/
Facebook: https://www.facebook.com/MoneyMusic.Entertainment.Official/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAh6Jkv8ZHEFfyZaDPoqvrA/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #proenti:

Web: https://proenti.com/
Instagram: https://www.instagram.com/proenti/
Facebook: https://www.facebook.com/proenticom
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUQrvvLCsIHBLrDouUg0b4A

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #okazion.online:

Web: https://okazion.online/
Instagram: https://www.instagram.com/okazion.online/
Facebook: https://www.facebook.com/online.okazion

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #matrapazi:

Web: https://matrapazi.com/
Instagram: https://www.instagram.com/matrapazicom/
Facebook: https://www.facebook.com/matrapazicom/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChsUDFcyhdijIB5ROYWWcNw/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #kantinal:

Web: https://www.kantinal.com/
Instagram: https://www.instagram.com/kantinalcom/
Facebook: https://www.facebook.com/verakantinal/

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #planetapp.ltd:

Web: https://planetapp.ltd/
Instagram: https://www.instagram.com/planetapp.ltd/
Facebook: https://www.facebook.com/planetappeurope/

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web: https://silvifort.store/
Instagram: https://www.instagram.com/silvifort.store/
Facebook: https://www.facebook.com/silvifortstore/

____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, [email protected]

Please follow and like us:
Pin Share

13 thoughts on “Bora Zemani duke u puthur me balerinin e njohur/ Ja çfarë fshihet pas videos virale – Gota News

  1. Po pse merreni me thashetheme o media , futni ne konflikt familjet , ajo vajze ka nje familje qe nuk i vjen mirre ta neperkembni.Jini me te te arsyeshem ne keto lloj lajmesh.Nuk i intereson njerrezve ç'behet mbrapa skenave , jepni nje lajm ,qe te kenaqni shikuesit e portaleve dhe kuriozitete , por jo thashetheme dhe te mbani te tjerret neper goje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Did You Know?

You can remove this page instantly if the off-site cited source is gone. You can find a link to the cited source next to the word "Source:" below the title, featured image, and DeadDelete button. When the source returns a 404 "not found" or "gone" status code click the button on this page which says "Remove Dead Link" to remove the page instantly.


Gossip Archive

This will close in 30 seconds

RSS
Follow by Email