Source: Mamaja e Arjola Demirit habit me deklaratën për Donaldin – Gota News


Mamaja e Arjola Demirit habit me deklaratën për Donaldin
Subscribe në “Gota News Albania” në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:
Facebook: https://www.facebook.com/gotanews.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/gotanews/
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotanews
► IOS: https://apps.apple.com/us/app/gotanews-tv/id1456241713?ls=1

____________________________

Kontakt Marketing +355694004011 / [email protected]
____________________________

#arjolademiri #donaldveshaj #lajmeshqip

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web: https://moneymusic.eu
Instagram: https://www.instagram.com/moneymusic.ent/
Facebook: https://www.facebook.com/MoneyMusic.Entertainment.Official/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAh6Jkv8ZHEFfyZaDPoqvrA/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #proenti:

Web: https://proenti.com/
Instagram: https://www.instagram.com/proenti/
Facebook: https://www.facebook.com/proenticom
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUQrvvLCsIHBLrDouUg0b4A

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #okazion.online:

Web: https://okazion.online/
Instagram: https://www.instagram.com/okazion.online/
Facebook: https://www.facebook.com/online.okazion

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #matrapazi:

Web: https://matrapazi.com/
Instagram: https://www.instagram.com/matrapazicom/
Facebook: https://www.facebook.com/matrapazicom/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChsUDFcyhdijIB5ROYWWcNw/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #kantinal:

Web: https://www.kantinal.com/
Instagram: https://www.instagram.com/kantinalcom/
Facebook: https://www.facebook.com/verakantinal/

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #planetapp.ltd:

Web: https://planetapp.ltd/
Instagram: https://www.instagram.com/planetapp.ltd/
Facebook: https://www.facebook.com/planetappeurope/

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web: https://silvifort.store/
Instagram: https://www.instagram.com/silvifort.store/
Facebook: https://www.facebook.com/silvifortstore/

____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, [email protected]

Please follow and like us:
Pin Share

9 thoughts on “Mamaja e Arjola Demirit habit me deklaratën për Donaldin – Gota News

  1. Vetem Dobaldi e duronte Arjolen se femer ma e poshter nuk kam pare.
    Asgje si ka bere Donaldi asja e ka duruar shkaku i femijeve se besoj nuk do e duronte kurre,saher i ka ngritur zerin Arjola donaldit sikur ai i hante bukke e
    saj bishes

  2. Arjolen ta shpetoi Donaldi ma heret u kan nominim Donaldi e shpetii kurse kjo gjithher e ka nomonu Donaldin me gjith ka u ngatrrukjo dhe Bigu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Did You Know?

You can remove this page instantly if the off-site cited source is gone. You can find a link to the cited source next to the word "Source:" below the title, featured image, and DeadDelete button. When the source returns a 404 "not found" or "gone" status code click the button on this page which says "Remove Dead Link" to remove the page instantly.


Gossip Archive

This will close in 30 seconds

RSS
Follow by Email